Strategi Och Design

Vår process i två steg

  • Forskning

    På i-Web tror vi att en solid grund av forskning är avgörande för framgången för alla företag. Det är därför vi tar oss tid att noggrant förstå dina behov och mål innan vi går vidare med något projekt. Genom att samla in denna information kan vi skapa en plan som är skräddarsydd specifikt för ditt företag och dess unika behov. Vårt team kommer att studera din marknad och jämföra dina konkurrenter för att utveckla en strategi som skiljer dig från konkurrenterna. Vi förstår att alla företag är olika och vi är dedikerade till att skapa ett forskningsbaserat tillvägagångssätt som möter dina individuella behov. Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur vår forskningsprocess kan hjälpa dig att lyckas.

  • Design

    Efter att ha slutfört vår grundliga forskningsprocess är vårt team redo att förverkliga din vision genom design. Vi kommer att arbeta med dig för att skapa en visuell identitet som speglar ditt varumärke och tilltalar din målgrupp. Våra erfarna designers kommer att ta sig tid att förstå din verksamhet och skapa en design som möter dina specifika behov. Oavsett om du letar efter en ny logotyp, webbdesign eller marknadsföringsmaterial har vi kompetensen och expertis som hjälper dig att förverkliga din vision. Genom att kombinera vårt forskningsbaserade tillvägagångssätt med vår designexpertis kan vi skapa en sammanhållen och effektiv lösning som hjälper ditt företag att lyckas. Kontakta oss idag för att lära dig mer.

Utveckling

I denna fas av projektet kommer vi att ta designen som har skapats och levandegöra den. Detta kommer att innebära att designen översätts till funktionella interaktiva element.

Med stöd av banbrytande teknologi kommer vi att se till att din enastående webb/app/mjukvara blir stark men också lätt. Vi använder olika tekniker beroende på det förväntade resultatet. Vi tror på skräddarsydd utveckling som passar projektets krav. Vårt utvecklingsteam har en gedigen erfarenhet av både front-end och back-end banbrytande teknologier

Under denna fas är det viktigt att se till att alla interaktiva element, såsom kontaktformulär eller e-handelsvagnar, är funktionella och verkligen tjänar rätt syfte. Vi kommer också att se till att hålla dig uppdaterad om projektets framsteg och välkomnar all feedback du kan ha.

Förlansering

Förlanseringsfasen handlar om att göra din produkt eller tjänst redo för framgång! Det är den här tiden då vi tar hand om eventuella sista förberedelser och ser till att allt är på plats för en smidig lansering.

Vi samarbetar med dig för att skapa en plan som huvudsakligen omfattar sluttestning, skapande av marknadsföringsmaterial och inrättande av all nödvändig infrastruktur. Vårt team är dedikerade till att hjälpa din produkt eller tjänst att vara redo för den stora dagen.

När det kommer till att lansera din produkt eller tjänst vill du vara säker på att allt är på plats för framgång. Med vår expertis och support kan du vara säker på att din skapelse kommer att vara redo att slå igång.

Lansering & Skötsel

Lanserings- och vårdfasen säkerställer att projektet fortsätter att löpa smidigt.

Hur våra produkter/tjänster än är garanterade är vi alltid redo att hjälpa dig när det behövs. Vi är stolta över att våra produkter fanns långt innan de behövde modifieras. Vårt team är dedikerade till att ge kontinuerlig support och göra alla nödvändiga uppdateringar för att ditt projekt ska fungera smidigt. Vi kommer att arbeta med dig för att identifiera eventuella förbättringsområden och implementera nödvändiga ändringar.

Vi svarar snabbt om något problem uppstår. Genom webb-/appanalys hjälper vi dig att förstå realtidskundens resa på din plattform och hjälper dig att förbättra den när det behövs. Vi använder en uppsjö av verktyg som Google Analytics och Semrush.